top of page

OM MILJÖISOLERING 

FB Miljöisolering AB har hjälpt uppdragsgivare och privata kunder med miljövänliga isolerings produkter i över 16 år. Materialet som vi arbetar med är både Svenskproducerat och noga utvalt för att hålla en hög kvalité och vara så miljövänligt som möjligt. Vi erbjuder rätt ufört arbete på rätt tid, korta transporter, lång hållbarhet och trygghet. Våra fantastiska kunder finns primärt i hela Skåne och Halland med omnejd, men det förekommer att vi får äran att besöka städer längre upp i vårt avlånga land.


VÅR HISTORIA

Företaget FB Miljöisolering AB grundades 2005 av Fredrik Bengtsson som såg att det saknades ett isolerings företag med ett tydligt miljöfokus. Ända sen starten av företaget har samma vision alltid följt med företagets dagliga arbete, dvs kvalité och miljövänlighet. När Icell grundades så var valet av material enkelt och ända sen starten har vi Icell skivor som lager vara. Våran lösull tar vi i förstahand från Icell i Älvdalen, därför är Icell ett utmärkt alternativ  för oss med sin svensktillverkade cellulosafiber.

Våra kunder som anlitade oss när vi grundades för 15 år sen är fortfarande 100% nöjda. Detta för oss är en tydlig bekräftelse och ett bevis på att valet av material, arbetssätt och kompetensen i företaget var helt rätt.
 

Vi håller en mycket hög standard och har stora bra maskiner som håller hög klass och kan genom detta garantera en mycket hög produktionsförmåga. Vi kan producera upp till 2 ton ull i timmen.

 


VARFÖR FB MILJÖISOLERING?

  • Noggrant utfört arbete - alltid i tid

  • Konkurrenskraftiga priser - på kvalitetsprodukter

  • Typgodkänt material som uppfyller alla kriterier

  • Pålitlighet med kunden i fokus

  • Jävligt trevliga och flexibla


 

latbil solnedgång (kopia).jpg
KONTAKTA OSS
NYHETER
bottom of page