TERMOGRAFERING

VAD ÄR TERMOGRAFERING?

Termograferna är ett mycket effektivt verktyg vid energibesiktningar och energieffektiviseringar och används i fastigheter vid kontroll av isolering i bjälklag och väggar, luftläckage. Användningsområdet är stort och bara fantasin är den största begränsningen för vad man kan använda tekniken till. 

Mätningen som utförs inomhus, är det mycket viktigt att temperaturdifferensen mellan klimatet inomhus och utomhus är tillräckligt stor för att värmekameran ska kunna registrera skillnaden i temperatur över väggar golv och tak. Vissa projekt bör man avvakta med tills man har gjort en termografi kontroll och lokaliserat behovet av isolering, det spar både tid och pengar. Byggföretag och privatpersoner kan göra stora besparingar genom att anlita oss för en termografi.

VÅRA TJÄNSTER

 iCell Broschyr (2486 KB) 

 iCell Skiva Produktblad (266 KB) 

 iCell Skiva Byggvarudeklaration (144 KB) 

 IsoCell Broschyr (1149 KB) 

 IsoCell Installationsanvisningar (95 KB) 

 IsoCell Byggvarudeklaration (157 KB) 

 IsoCell Checklista cellulosa (113 KB)

KONTAKTA OSS DIREKT
  • Facebook - Vit Circle
OM FB MILJÖISOLERING

 

FB Miljöisolering AB har hjälpt uppdragsgivare och privata kunder med miljövänliga isolerings produkter i över 16 år. Materialet som vi arbetar med är både Svenskproducerat och noga utvalt för att hålla en hög kvalité och vara så miljövänligt som möjligt. Vi erbjuder rätt ufört arbete på rätt tid, korta transporter, lång hållbarhet och trygghet. Våra fantastiska kunder finns primärt i hela Skåne och Halland med omnejd, men det förekommer att vi får äran att besöka städer längre upp i vårt avlånga land.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

 

Fyll i din e-post adress för senaste nytt och erbjudande på våra isoleringsprodukter.

© 2020 FB Miljöisolering AB - Alla rättigheter reserverade.