VAKUUMSUG

FÖRDELEN MED VAKUUMSUG
 

Med över 10 års erfarenhet av cellulosa isolering har vi märkt att allt fler kunder har kommit i en ny fas med sina fastighetsrenoveringar. Generationsskiftet på fastigheter gör att man vill flytta gammal isolering, ta bort utjänt isolering och ersätta med ny, renovera nytt. Då är det mycket praktiskt om man slipper göra det manuellt.


ÅTERANVÄND, TA BORT ELLER OMFÖRPACKA BEFINTLIG ISOLERING. 
 

Cellulosaullen är inte förstörd för att den ligger i en gammal konstruktion. Med vakuumsugen kan vi omförpacka ullen för senare sprutning eller blåsa den till en annan konstruktion. Vi kan suga och blåsa ullen samtidigt på 80 meters avstånd eller varför inte sälja ullen till grannen! 

Vissa vindar har gammalt sågspån kvar som man vill byta ut mot ny fräsch cellulosaull, hos oss får du alltid en helhetslösning på själva byggprojektet.

BILDER FRÅN ARBETSPROCESS

 iCell Broschyr (2486 KB) 

 iCell Skiva Produktblad (266 KB) 

 iCell Skiva Byggvarudeklaration (144 KB) 

 IsoCell Broschyr (1149 KB) 

 IsoCell Installationsanvisningar (95 KB) 

 IsoCell Byggvarudeklaration (157 KB) 

 IsoCell Checklista cellulosa (113 KB)

VÅRA TJÄNSTER

KONTAKTA OSS DIREKT
  • Facebook - Vit Circle
OM FB MILJÖISOLERING

 

FB Miljöisolering AB har hjälpt uppdragsgivare och privata kunder med miljövänliga isolerings produkter i över 16 år. Materialet som vi arbetar med är både Svenskproducerat och noga utvalt för att hålla en hög kvalité och vara så miljövänligt som möjligt. Vi erbjuder rätt ufört arbete på rätt tid, korta transporter, lång hållbarhet och trygghet. Våra fantastiska kunder finns primärt i hela Skåne och Halland med omnejd, men det förekommer att vi får äran att besöka städer längre upp i vårt avlånga land.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

 

Fyll i din e-post adress för senaste nytt och erbjudande på våra isoleringsprodukter.

© 2020 FB Miljöisolering AB - Alla rättigheter reserverade.